T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Toki Halit Öge İlkokulu

Toki Halit Öge İlkokulu

Telefon
02125036305
Belgegeçer
02125034747
WEB
https://tokihalitogeilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Kocasinan Merkez M. Ahmet Yesevi C. No216 Bahçelievler/İstanbul
Vizyon
Öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak, Kendini ve toplumu sürekli geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, "mutlu" ve "özgür" insan yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Sevgi, saygı ve güven ortamında "Başarma Azmi" ve "Geleceği Şekillendirme Sorumluluğu" ile “Başarı" ya ulaşmak için çalışan, milli ve evrensel değerlere bağlı, başarılı ve mutlu insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
0
Öğretmen :52
Öğrenci :1615
Derslik :40
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :589
Otopark:1
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
09:00 - 14:20
Isınma
DOĞAL GAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Komşu Okullarımız: Okulumuza en yakın olarak 200-300 m mesafede Halit Ziya Uşaklıgil v Vali recep Yazıcıoğlu Ortaokulu bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
2 ADET SERVİS BULUNMAKTADIR
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bahçelievler ilçesinin Yenibosna semtinde bulunmaktadır. Mahmutbey Caddesindeki Çetinkaya Mağazasının Şirinevler yolu üzerindeki alt dereyoluna yakındır. Kocasinan İtfaiyesinin hemen arka sokağında bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır