İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Toki Halit Öge İlkokulu

Şbt

Kızılay'ın başlatmış olduğu "Birbirimize Candan Bağlıyız" Kan Bağışı kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Kan bağışı ile bir hayat da siz kurtarabilirsiniz.

Şbt

Okulumuzda 2.Dönem Öğretmenler Kurulu  Toplantısı bugün yapıldı. Toplantının açılışında 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için, tüm gazi ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Ayrıca  vefat eden Fatih DOĞAN öğretmenimiz için dualar edildi.

2.Dönemin tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında resim yarışması düzenlenmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programımız öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi.

Ekm

Dijital Vatandaşlık, Sosyal Medyanın Etkili Etik ve Güvenli Kullanımı semineri İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından gerçekleştirildi.

İlk yardım eğitimi

Okul aile birliği

İlköğretim Haftası

Haz

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Minik Eller Geleceğe Dokunuyor Proje sergisinde okul müdürümüz Ercan Gürbüz, anaokulundan sorumlu müdür yardımcımız Selcan Doğan, ana sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz de yer aldı. Çocuklarımız proje süresince yapmış oldukları çalışmaları sergilediler.

May

Okulumuz rehber öğretmenleri velilere yönelik "İletişim Becerileri" ve "Olumlu Davranış Geliştirme" konularında broşür hazırladı.

Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak içerikleri okuyabilirsiniz.

May

Okulumuz müdür yardımcısı Selcan Doğan e-Twinning kapsamında "Minik Eller Geleceğe Dokunuyor" projesi ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Nis

Okulumuz 2/İ sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı panosu hazırladı.