Şbt

Anasınıfı A Şubesi tarafından yürütülen Doğa Benim Hazinem eTwininng projesi kapsamında TEMA vakfı tarafından velilerimize bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.

Aslı Taş öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Çocuklar, günün birinde dünyamız büyük bir kıtlığın içine girdiğinde ve insanların hiçbir şey alamadıkları bir zamanda olduğumuzda bizler bu kıtlık içerisinde neler üretebiliriz? Yaşam malzemelerimizi kendimiz yapmak istersek nasıl yapabiliriz ve bu kıtlığın üstesinden nasıl gelebiliriz? Haydi birlikte deneyimleyelim!
Dear children, Let's imagine that world enters in a global scarcity period and people cannot afford even their basic needs. What can we craft in those times? If we wanted to craft our own living supplies in order to overcome this scarcity, what we should do? Let's learn and experience it together!

Gülkader SAK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Yaşadığımız coğrafyada çok değerli insanlar yetişmiştir.Bu kişiler ülkenin geleceğine,gelişimine,bilime,sanata,kültüre ve bir çok alana katkı sağlayacak,örnek olacak önemli işler yapmıştır.Bu kişilerin tanıtılması,hatırlanması ve örnek alınması gerekmektedir.Kendilerine yol gösterecek başarılı insanları tanıması çocukların ufkunu genişletecektir ve olumlu örnek olacaktır.
İz Bırakanlar projesi ile çocuk,ülkesinin önemli kişilerini tanıyacak,anlatacak ve kültürel mirasın aktarılmasına katkı sağlayacaktır.Proje ile çocuklar güzel örnekleri görecek,kendilerine gelecekle ilgili farklı hedefler belirleyecek ve minnet duygusu gelişecektir.

Ock

1.Öğrencilerin  bilgileri deneme yanılma öğretim yöntemi ile keşfederek ve bilgiyi yapılandırarak kazanımlar sağlaması projemizin en temel amacı olmak ile birlikte ,öğrencilerin bilgiyi özümseyerek öğrenme sürecinin merkezinde yer aldığı için  proje kapsamında öğrencilerimizin özgüven sahibi olmaları sağlanacak , ve 21.yüzyılın insanında olması gereken çevre bilincine sahip olacaklardır.

2.Projemiz kapsamında yapılacak olan etkinliklerimizle yaparak yaşayarak öğrenme ilkeleriyle gelecek hayatlarında öğrencilerimize toprağa ekip dikebilecek kadar organik tarım bilgisine sahip olacaklar.

3. Projemiz kapsamında ünlü sanatçılar ve eserleri tanıtılarak Okul Öncesi Eğitim Müfredatı ile bütünleştirilen etkinlikler yapılacaktır

4.Projemiz kapsamında vereceğimiz veli eğitimleri ile Anne ve babaların da küresel ısınmaya karşı bilinçlenmesi sağlanacak

5.Öğrencilerimiz Doğayı tanıyacaklar. Doğayı tanımaları kapsamında Yerel ve Ulusal sivil toplum örgütleri ile işbirliği yapılarak etkinlikler düzenlenecektir.

Aslı Taş Öğretmenimize ve miniklerimize teşkkür ederiz.

PROJEMİZİN  HEDEFLERİ

*Ağaç sevgisi kazandırmak.

*Aynı zamanda geri dönüşümü ve daha az atıksız hayatı yaşamında uygulamak.

*Tema, Çevko gibi kuruluşları tanıma.

*Ormanların hava kirliliğini önlemede, doğayı paylaştığımız hayvan dostlarımıza yuva olduğu konusunda farkındalık oluşturmak.

PROJEMİZİN AMACI

*Çekirdeğe ve tohuma farkındalıkla bakabilen, onun çöp değil  de yeni bir başlangıcın simgesi olduğunu, çöp kovası bulana kadar çöpünü elinde taşıyan, kendi minik, yüreği kocaman olan çocuklar yetiştirmek.

3D sınıfı öğrencilerimiz , sınıf öğretmeni Nursen İSMETOĞULLARI rehberliğinde yürütücülüğünü yaptığı ''ŞİİRLERDE İSTANBUL'' eTwinning projesini uygulayacaklar.

Projemizde, birçok şairimizin şiirlerine konu olmuş İstanbul'u hanlarıyla, boğazıyla, vapurlarıyla, köprüleriyle ve birçok nadide semtiyle şairlerimizin şiirlerine konu olan İstanbul hakkında yazılan en güzel  şiirleri, İstanbul sözlerini öğrencilerimize tanıştırmak. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ekm

3D sınıfı öğrencilerimiz , sınıf öğretmeni Nursen İSMETOĞULLARI rehberliğinde kuruculuğunu yaptığı ''CULTURAL AMBASSADORS''  (Kültür Elçileri) eTwinning projesini uygulayacaklar.               Projemizde öğrencilerimiz hem kendi kültürlerini hem de diğer ülke kültürlerini öğrenme fırsatını bulacaklardır. Ayrıca bu projeyle yeni arkadaşlar edinip sosyalleşmeleri sağlanacak, çeşitli etkinlikler, oyunlar, değişik aktiviteler en önemlisi de keyifli , kalıcı bir öğrenme ile ülkeleri ve kültürlerini tanımaları amaçlanmıştır.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Haz

Anasınıfı A Şubesi tarafından yürütülen Oyunlarla Gelen Sağlık e-Twinning Projesi Mayıs ayı itibariyle bitmiştir.

Emek veren öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı A Şubesi Gülkader Sak ve öğrencilerimiz tarafından yürütülen Sayıların Müzikali e-Twinning Projemiz Mayıs ayında sona ermiştir.

Miniklerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Anasını A şubesi tarafından yürütülen Okul Öncesinde Robotik Kodlama e-Twinning projesi muhteşem bir final ile çalışmalarını bitiriyor.
Emeği geçen öğretmenimize ve miniklerimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı C Şubesi Değerlerim Ailemin Anısında Projesi Kapsamında veliler ile birlikte değerler ile ilgili anı hikayeleri oluşturuldu.

Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

3-A sınıfı öğrencilerinin " 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı " etkinlikleri.Öğretmenimiz Safiye ERTEM ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

3-I sınıfı öğrencilerimizin " 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı " şiiri.Öğretmenimiz Perihan KAYA ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

3-E sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Esra AYDIN önderliğinde Yerli Malı Haftası'nı yerli malı ürünlerni tanıyarak, boyama etkinlikleri yaparak kutladı.