Haftalık ders programı, devamsızlık bilgileri ve ders notlarının takip edildiği e-okul VBS yenilendi. Yenilenen mobil uygulama ile velilerin öğrencilerinin durumlarını kolayca takip edebilmeleri ve öğrenme sürecine etkin olarak katılmaları hedefleniyor. Yeniden tasarlanan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, kullanıcı deneyiminin kalitesini artırmasının yanında Android veya iOS kullanıcılarının alışık oldukları platforma özgü kullanıcı arabirimi standartlarıyla donatıldı.Sistemde, yeni bir uygulama olarak velilere bildirim gönderme özelliği kazandırıldı. Bildirim özelliğiyle öğrenci devamsızlıkları gibi bilgilerin anında velilere ulaştırılması sağlanacak. Uygulamayla eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi ve devamsızlık oranlarının düşürülmesi hedefleniyor.

Mikli Eğitim Bakanlığının yayınladığı 81 ilde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise duzeyinde tasarlanmış tüm etkinliklere www.aratatil.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Okul Dışı Öğrenme Ortamlarına ait kılavuzlar aşağıya çıkartılmıştır.