May

Okulumuz müdür yardımcısı Selcan Doğan e-Twinning kapsamında "Minik Eller Geleceğe Dokunuyor" projesi ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Nis

Okulumuz 2/İ sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı panosu hazırladı.

Nis

Okulumuz rehberlik servisi öğrencilerimize "öfke kontrolü" konusunda eğitim verdi.

Nis

Okul Öncesi eğitim kurumlarında  ücretsiz yemek uygulaması kapsamında Nisan ayı beslenme listemiz aşağıdaki gibidir.

KAMU HİZMET STANDARTLARI

SIRA NO

HİZMET ADI

İSTENEN BELGELER

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ
(EN GEÇ)

1

Kayıt Kabul

T.C. Kimlik numarası

2

Nakil ve Geçişler

1.TC Kimlik numarası
2.Veli Dilekçesi
3. Şehit ve muharip gazi çocukları ile özel eğitime ihtiyacı olan çocuklar için durumlarını gösteren belge

3

Kayıt Kabul
İlköğretim Okullarında Denklik ile Kayıt

1. TC Kimlik numarası
2. Denklik Belgesi

4

Öğrenci Belgesi

5

Öğrenim Durum Belgesi

6

Öğrenim Belgesi

7

Merkezi Sistemle Yapılan Sınavlar
İlköğretim Okulları (PYBS)

1-Öğrenci ailesinin maddi durumu gösterir beyanname
2-Kontenjandan başvuracak öğrenciler için; öğretmen çocuğu, 2828 ile 5395 sayılı kanunun kapsamına giren çocuk ve ailesinin oturduğu yerde ilköğretim okulu (taşımalı eğitim kapsamında olanlar dahil) bulunmayan çocuk olduklarına dair belgeler

8

Mezuniyet/Ayrılma Belgeleri İlköğretim Okullarında Diploma, Nakil veya Öğrenim Belgesini Kaybedenler

9

Mezuniyet/Ayrılma Belgeleri
İlköğretim Okullarında Öğrenim Belgesi, Nakil Belgesi ve Diplomasını Kaybedenler

1. Dilekçe
2. Savaş, sel, deprem, yangın gibi nedenlerle okul kayıtları yok olmuş ise, öğrenim durumlarını kanıtlayan belge.

10

Mezuniyet/Ayrılma Belgeleri
İlköğretim Okullarında Diploma Verilmesi

1- Sözlü başvuru veya vekâletname
2- Diplomanın iadeli taahhütlü gönderilmesinin istenmesi halinde dilekçe

30 DAKİKA

11

İlköğretim Okullarında Öğrenci Yetiştirme Kurslarından Yararlandırma

Veli Dilekçesi

30 DAKİKA

12

İlköğretim Okullarında Sınıf Yükseltme

1-Veli dilekçesi
2-İlköğretimde, yeni öğretim yılının başladığı ilk bir ay içerisinde,  1-5' inci sınıflara devam eden öğrencilerden beden ve zihince gelişmiş olup bilgi ve beceri bakımından sınıf düzeyinin üstünde olanlar için sınıf/şube rehber öğretmeninin ve varsa okul rehber öğretmeninin yazılı önerileri

1 HAFTA

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıda tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri

Okul Müdürlüğü

İkinci Müracaat Yeri

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İsim

Ercan GÜRBÜZ

İsim

Emin ÇIKRIKÇI

Unvan

Unvan

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Kocasinan Merkez M. Ahmet Yesevi C. No:216 Bahçelievler/İstanbul

Şirinevler Mahallesi Barbaros Caddesi No:11/4 Hükümet Konağı Kat 4

May

Nis

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimizin dahil olduğu eTwinning projesi kapsamında Deniz Temiz Derneği TURMEPA tarafından verilen webinara katılarak denizlerimiz için neler yapabiliriz soruıularına yanıt bulmaya çalıştırlar.

Nis

ÇEVKO çevre mühendisleri odası tarafından projedeki minik ööğrencilerimize geri dönüşüm üzerine webinar verilmiştir.

Aslı TAŞ öğretmenimize ve katılım sağlayan miniklerimize teşekkür ederiz.

Nis

3 aylık bir sürecin sonuna gelen öğrencilerimiz eTwinning  projesi kapsamında bir çok etkinlikler yaptılar. Proje kapanış webinarında miniklerimiz Temiz Deniz Derneği TURMEPA SIFIR ATIK eğitimine katılacaklardır. Proje kapsamında çalışmalarından dolayı miniklerimizi ve Gülkader SAK öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

Anasınıfı E Şubesi Gülbahçesi Sınıfı tarafından yürütülen eTwininng projesi kapsamında öğrencilerim her ay farklı bir ünlümüzü tanımaktalar. Nisan ayı İz Bırakan ünlülerimizde miniklerimiz Hezanfen Ahmet Çelebi ve Piri Reis'i tanıdılar. farklı etkinliklerle çalışmalarını tamamlayan miniklerimiz çalışmalarını okul bünyemizdeki diğer sınıflarımızlada paylaştılalar.

Gülkader Sak öğretmenimize ve miniklerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Anasınıfımız E Şubesi tarafından devam etirilen projemiz son hızıyla yol almakta. doğa ve önemi korunması geri dönüşüm ile alakalı bir çok çalışma yapan miniklerimizi ve Gülkader SAK öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Anasınıfı E Şubesi Minik Eller Üretiyor eTwinning proje çalışmasına tüm hızıyla devam etmekteler. Proje kapsamında atık kağıtlardan geri dönüşüm kağıtlar, organik sabun üretimi, eski tişörtlerden çanta yapımı. Gülkader Sak öğretmenimize ve miniklerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Projemiz, okul öncesi yaş grubundaki çocukların küresel ısınmaya dair bilgi düzeylerinin arttırarak duyarlı olmalarını sağlamaya yönelik pek çok çalışmayı içeren bir projedir. Doğa ve çevre sevgisi kazandırmak, doğaya duyarlılığı arttırmak istenmekte olup 'Küresel ısınma nedir? Sebepler ve çözümler nelerdir?' soruları üzerine kafa yorarak çözüm önerilerinin denenerek en uygun çözüme ulaşılması istenmektedir.

miniklerimize ve Gülkader Sak öğretmenimize teşekkür ederiz.