1.sınıflarımız okuma-yazma sürecinde eğlenerek öğrenmeye devam ediyor. 1-B sınıfı öğrencilerimiz ördek etkinliği ile "ö" sesini öğrenirken, 1-İ sınıfı öğrencilerimiz Engelliler Haftası Kapsamında topladıkları pet şişe kapaklarını öğrenme sürecinde de aktif olarak kullandılar. Öğrencilerimize ve sınıf öğretmenlerimiz Burcu Bora ve Ümit Fırat 'a teşekkür ediyoruz.

2018-2019 eğitim öğretim yılında başlayıp, sınıf öğretmenlerimiz Hülya Öztürk, Cevher Şen, Nevzat Aydın, Eser Tuğ ve Cafer Şimşek koordinatörlüğünde halen surdurulmekte olan Sıfır Atık Projesi kapsamında katlarımıza atık cam, plastik, organik ve kağıt kutuları konulmuştur.  Öğrencilerimiz proje ile ilgili bilgilendirilmiş olup velilerimizin de desteklerini beklemekteyiz.

Okul Güvenlik tedbirleri kapsamında sınıflarımızın kapılarındaki güvenlik kilitleri yenilendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz idarecilerinin ve tüm öğretmenlerin katılımıyla kutlandı. Programın düzenlenmesinde emeği geçen sınıf öğretmenimiz Uysal AKKUL'a, dans öğretmenimiz Songül EKİCİ'ye, folklör öğretmenimiz Özcan YILDIRIM'a, öğrencilerimize ve Okul Aile Birliği Yönetimi'ne teşekkür ediyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul müdürümüz Sayın Ahmet ÖZÇELİK sınıfları tek tek ziyaret ederek öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutlayarak her öğretmenimize birer gül sunarak anlamlı bir sürpriz yaptı. Kendisine bu jestinden dolayı teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü 'nün haftasonuna denk gelmesi nedeniyle öğretmenlerimiz seminer döneminde okulumuzun panolarını renklendirdiler. Öğretmenler günü kutlama komitesi üyeleri Nursen Ismetogullari ve Ayşegül Can Yavuz panoları özenle hazırladılar. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Toki Halit Öge ailesi olarak 18-22 Kasım ara tatil döneminde öğretmenlerimiz kahvaltı ve doğa yürüyüşünde buluştular. Etkinlik için okul idaremiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18-22 Kasım ara tatil döneminde öğretmenler için planlanan seminer çalışmalarından Masal Anlatıcılığı Kursu Dede Korkut Anadolu Lisesinde gerçekleşti. Kurs boyunca masal anlatımı teknikleri hakkında bilgi alan öğretmenlerimiz kurs sürecinde öğrendiklerini uygulama fırsatı buldular. Kursa ev sahipliği yapan Dede Korkut Anadolu Lisesine ve katılımcı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu seminer programı kapsamında 20 Kasım Çarşamba günü yapılması hedeflenen sportif faaliyetler etkinliği adı altında okulumuz öğretmenleri arasında "masa tenisi" ile "akıl ve zeka oyunları" turnuvaları düzenlendi.

Öğrencilerimizin müzik yeteneklerini geliştirmek ve ritm duygusu kazandırmak için sınıflarımızda yapılan atölye çalışmalarıyla öğrencilerimiz keyifli zaman geçirirken bir yandan ritm yeteneklerini de keşfetme fırsatı buluyorlar. Katılımlarından ötürü öğrencilerimize ve çalışmalarından ötürü öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı özendirmek için sınıflarımız haftalık ve aylık farklı çalışmalar yaparak öğrencilerimizi teşvik ediyorlar.Okul Müdürümüz Sayın Ahmet ÖZÇELİK de kitap kurtlarımızı ziyaret ederek çalışmalara destek oluyor. Çalışmalarından ötürü öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Ahmet ÖZÇELİK 'e teşekkür ederiz.

Okuma-yazma çalışmalarının yanında öğrencilerimize eğlenceli etkinliklerle matematiği sevdirmek için öğretmenlerimiz farklı çalışmalar yapıyorlar. Ritmik sayma tırtıl çalışması için 1-İ sınıfı öğretmenimiz Burcu BORA 'ya teşekkür ederiz.

Umudum Öğretmenim Projesi " Benimle Oynar Misin? " etkinliğine okul müdür yardımcımız Ali dede BARIŞ ,koordinatör öğretmenimiz Nursen İSMETOĞULLARI ile birlikte katıldık. Bahçelievler Belediye Başkanımızı, ilçe Milli Eğitim Müdürümüzü ogrencilerimiz ile birlikte karsiladik. Sahaya gelen tüm misafirlerimiz ile birlikte oyunlarda buluştuk.

Bu güzel etkinliği hazırlayan Bahçelievler Belediyesine teşekkür ederiz.

Anasınıflarımız tüm şubeleri Atatürk Haftasinı yaptıkları çalışmalarla anlamlandırdılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.