Okuma alışkanlığının kazandırılması ve yaygınlaştırılması amacıyla okulumuz 2-C sınıfı velileri bir araya geldiler. Sınıf Öğretmeni Şebnem Yaşar Kip öncülüğünde bir araya gelen velilerimiz, aylık programlarının ilk kitabi olan, Doğan Cüceloğlu 'nun "Geliştiren Anne Baba" adlı kitabını okudular. Kitap üzerine tartışan velilerimiz, aynı zamanda mini bir değerlendirmeye de tabi tutuldular. Etkinliğe katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Atatürk  Haftası kapsamında okulumuzda resim yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan 30 resim arasından birinci olan resim, 3-D sınıfı öğrencimiz Elif Meral 'e ait. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

Çocuklara matematiği sevdirmek, matematigi günlük yaşamın bir parçası haline getirmek amacıyla yazılan, Osmaniye Karacaoğlan Ortaokulu matematik öğretmenlerinden Mukaddes Karip'in koordinatörlüğünde devam etmekte olan "Durakta Matematik" adlı  e twinning projesi, okulumuz öğretmenlerinden Şebnem Yaşar Kip ve Burcu Bora tarafından yürütülmektedir. Proje ortaklığını, Bahçelievler ilçesinde Şirinevler Mehmet Sen Ilkokulu ile birlikte üstlenen okulumuz öğretmenleri, konuyla ilgili bilgi vermek üzere Bahçelievler Belediye Başkan yardımcımız Sayın Göksel Erdem 'le bir araya geldi. Projeye gösterdiği ilgiden dolayı sayın belediye başkan yardımcımıza teşekkür ederiz.